Fitmami – fitness program pro vás, dámy, i vaše nejmenší

Tréninky sestavené podle fitness programu fitmami jsou zaměřené velmi komplexně.

Procvičíte při nich mnoho svalových partií a zároveň budete provádět aerobní cvičení, které je nejideálnějším způsobem, jak shodit přebytečný tuk.

Cvičení je navíc velmi zábavné a můžete při něm poznat mnoho dalších maminek, které mají podobný cíl jako vy a chtějí být také fit i při náročném, ale krásném období mateřství.

Výhody, kvůli kterým stojí za vyzkoušení

  • Poznáte nové lidi a navážete nová přátelství.
  • Lekce se konají na mnoha místech po celé České republice a vy si tak můžete najít to nejbližší vašemu bydlišti.
  • Cvičení s ostatními pro vás bude motivací.
  • Cvičení s dětmi bude bavit vás, i vaše ratolesti.
  • Nemusíte shánět hlídání, když si chcete jít zasportovat.

Podstata cvičení

Na výběr máte hned několik možností, jak se cvičení s fitmami zúčastnit.

V nabídce najdete možnost outdoorového cvičení s kočárky, které mohou nahradit mnohdy nudné procházky s kočárkem.

Cvičí se v lesoparcích, na stezkách a obecně venku, takže si můžete být jistá, že vaše dítko bude na čerstvém vzduchu, zatímco vy budete zpevňovat své křivky a zbavovat se nadbytečných kil po porodu.

Můžete také zvolit klidnější program s prvky pilates a jógy, intenzivnější kombinaci aerobního tréninku s posilováním anebo obyčejný pomalý běh střídající se s rychlou chůzí.

K dispozici jsou i indoor tréninky, tedy tréninky probíhající uvnitř, kde se klade důraz na pomalý návrat k pohybu po porodu a přidruženou problematiku.

Pro koho je vhodné?

Nemusíte se bát, že byste lekce nezvládly. Jsou určené jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilejší maminky, které už cvičení nějaký čas holdují.

Možné je i cvičení bez dětí, pro maminky, jejichž ratolesti chodí do školky či do školy a které se i a nadále chtějí udržovat ve formě.

Pokud jste právě vy typem člověka, který neví, jaký pohyb je po porodu a během mateřství nejvhodnější, neváhejte navštívit lekce fitmami ušité na míru všem maminkám.

Naučíte se mnoho nových a zajímavých cviků, které pak bez problému můžete praktikovat i samostatně v pohodlí domova. Fitmami je kromě cvičení především zábava, takže určitě stojí za to jej vyzkoušet.