Jak zhubnout – osvědčené triky celebrit

Být celebritou s sebou nese neustálé hlídání. Máme to snad „my necelebrity“ o něco snazší? Nemáme. Tento článek přináší několik osvědčených triků, které celebrity používají pro udržení jejich ideální váhy.

Klíčem je však odhodlání a motivace, kterou musíme najít především sami v sobě.

Tipy a triky zahraničních celebrit

Radikální diety, po kterých se tělo vzpamatovává týdny až měsíce, zde nenajdete.  Přece nechceme, aby se dostavil jo-jo efekt. Naší snahou by mělo být trvalé zhubnutí bez výkyvů hmotnosti.

22 dní rostlinné stravy – zpěvačka Byoncé si sama nasadila povánoční hubnoucí kůru. Skládala se z fitness plánu Marca Borgese. Strava v jeho dietním plánu je nabitá vitaminy a minerálními látkami.

Díky rostlinné stravě je bohatá na vlákninu, nabuzuje náš imunitní systém a působí protizánětlivě. Čím pestřejší a barevnější naše jídlo je, tím je zdravější a poskytuje více energie.

Není od věci jednou za čas pročistit tělo konzumací čistě veganské stravy. Pozor! Dlouhodobě není veganská strava plnohodnotná a nedostatky živin, se následně negativně odráží na našem vzhledu a zdravotním stavu. Malý příjem zeleniny a ovoce je problém valné většiny populace.

Vláknina do každého jídla – nejedna celebrita ví, že vláknina jako taková, nemá žádnou energetickou hodnotu. Přidáním vlákniny do jogurtu, salátu, hlavního chodu, zvýšíte objem potravy a po jídle se budete cítit více sytí. Vláknina navíc pročišťuje trávicí trakt a působí preventivně proti vzniku rakoviny tlustého střeva.

Pilates a Yoga na zformování postavy – zdá se vám, že při těchto dvou sportech se člověk ani nezpotí? Omyl, nejenže se zapotíte, dokonce jsou to ty nejúčinnější cviky na zpevnění vnitřních svalů.

Kontrola porcí – některé celebrity věří, že mohou jíst cokoliv. Jediný háček je v tom, že si nedají 300 g zapečených těstovin se sýrem a zeleninou, nýbrž jenom 150 g. Jíst menší porce a častěji je přitom jedno ze základních doporučení pro redukční diety. Není to tedy žádná novinka, přitom má skvělé výsledky.

Řecká dieta – základem je jíst hodně ryb, zeleniny. Vychází z klasických řeckých receptů, kde se používá hlavně olivový olej a provensálské koření. Dieta sleduje základy zdravého stravování a je považována za jednu z nejvhodnějších kuchyní za účelem redukce váhy.