Lastminute hubnutí

A je to tady! Co? No léto! Všechny ty plané řeči o hubnutí „od pondělka“ jsou v tahu. Nabrané kilogramy jsou pořád na těle a obava z veřejného koupání nebo nutnosti vzít na sebe plavky roste. Co s tím? Zapomeňte na kilogramy, ty nikdo zkoumat nebude. Zaměřte se na centimetry! Ty jsou nejvíc vidět a ty je třeba redukovat! Tak jak zhubnout?

Jak na to?

Nebojte se toho, ještě není nic ztracené. Stačí se držet osvědčených rad a docílíte lepší postavy během několika málo dní. Hubnutí do plavek půjde rychle a bude to třeba ještě srada.

Vyřaďte bílé pečivo! Začněte jíst celozrnné. Bílé pečivo nejen, že je vhodné pro tloušťku, ale také nafukuje. To dělá vaše břicho větší a necítíte se dobře. Navíc neobsahuje ani vláknun a ani žádné zdraví prospěšné látky.

Zvyšte příjem tekutin! Last minute hubnutí bude ve znamení velkého pitného režimu. Je nutný nejen pro správnou funkci těla, ale tělo dostatek tekutin tělo odvodní a opět nějaký ten centimetr díky zadržené vodě, která je odstraněna, ubude.

Lehčí večeře! Nepřecpávejte se! Brambůrky, grilované klobásky anebo sladké koktejly a zmrzliny? Při hubnutí do plavek ne! Dejte si raději okurkový salát nebo jen tak chroupejte zelenou papriku! Budete se cítit lehčí a úbytek tuku bude vidět!

Podpůrné prostředky! V přírodní formě je to zelený čaj. Obsahuje kofein, který probere metabolismus, dodá energii a lépe spaluje tuky. Je plný i antioxidantů a zbaví tělo škodlivých volných radikálů. Vhodný je ale i nápoj z accai berry nebo doplňky stravy.

Správná životospráva! Je to už sice ohrané, ale když omezíte nebo z velké části vyloučíte tuk a cukr ze stravy, půjde to samo. Tak si sladké nedopřejete před dovolenou, ale až o dovolené nebo po ní!

Spánek a pohyb! Nezapomínejte na spánek a dostatek pohybu! Věděli jste, že i ve spánku tělo spaluje kalorie? A není to nic zanedbatelného! Tak šup brzo spát, ať tělo hubne! A než ulehnete, nezapomeňte na dostatečný pohyb. Alespoň 10 000 kroků denně nebo neuškodí ani kolo či běh!