Motivujte se v boji za vysněnou postavou

Problémy s váhou má pomalu již každý druhý člověk. Nejedná se ale často jen o nějaké to kilo navíc, ale může to být i velmi nebezpečná obezita. Právě obezita je v následném sledu tím nejhorším, co může pro tělo být. Nejen, že snižuje psychické sebevědomí, ale samozřejmě působí negativně na celkový zdravotní stav.

Slibujete si již několik let, že „od zítřka“ začnete hubnout? A ono ne a ne to přijít. Možná není chyba jenom ve Vás, ale chyba může být i v celkovém psychickém rozpoložení. Je třeba si uvědomit, že existují lidé, kteří si jednoduše a sami řeknou, že začnou. Chce to silné sebevědomí a sebezapření spolu s odříkáním, ale začnou a již se nevrátí zpět.
Na druhou stranu je tu většina, která potřebuje pořádný impuls. Impuls a především nějaký určitý cíl. Právě ten dokáže na psychiku opravdu zázraky. Motivujte se a pusťte se do tolik slibovaného hubnutí!

Malé kalhoty ve skříni? Jděte do toho…

Máte ve skříni kalhoty, které jsou Vám již nějaký ten měsíc malé a Vy se tak do nich ne a ne dostat? Dejte si to jako cíl! Dejte si jednoduše cíl, že do těchto kalhot se zase oblečete a budete je pravidelně nosit. Nemožné? Že byste potřebovali shodit mnoho kilo? Motivujte se tedy menšími kroky. Dejte si menší cíle, díky kterým tak dosáhnete vytoužené postavy velmi efektivně. Například, při shození určitého počtu kil, úbytku centimetrů v pase nebo na stehnech si můžete pořídit malý dárek či zajít na kosmetiku. Taková motivace stojí za to.

Sama do toho nejdu

Velkým problémem pro ženy je počáteční ostych a stud, co si o tom vlastně asi řeknou ostatní? Právě to může být určitou psychickou bariérou, která tak blokuje úspěšný start. Uvědomte si ale, že právě takových žen může být ve Vašem okolí více. Zkuste se porozhlédnout mezi přáteli a těm, kteří připadají v úvahu, tak taktně navrhnout své plány. Možná se budete divit, jakou to bude mít kladnou odezvu. Právě při společné motivaci a hlídání se navzájem je úspěch hubnutí téměř zaručen. Jedna druhou může kontrolovat a tím samozřejmě i lépe motivovat. Společné hubnutí a cvičení pak přináší nejen vytoužené výsledky, ale samozřejmě i radost, potěšení a skvělou relaxaci.

Nečekejte na Nový rok, začněte ihned

Říkáte si, že počkáte na Nový rok? Že o Vánocích byste stejně další kila přibrali? Ano většinou v období hojnosti a vánočních svátků kila nahoru jdou, ale velkým úspěchem může být i menší nárůst. Tedy hýbejte se, dávejte si pozor na to, co jíte a hlavně kolik toho jíte, nezapomínejte na tekutiny a uvidíte, že třeba nejen kila půjdou nahoru, ale rovnou něco shodíte. Nečekejte na Nový rok a začněte okamžitě. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a právě to Vás posune dál v cestě za vysněnou postavou.