Sdílej se svými přáteli...

Chilli mash Naga Bhut Jolokia se semínky 100 ml

Do obchodu Katalogové číslo: chefshop-7733 Popis Popis POPIS Společnost Chilli Doctor je dodavatelem všech druhů sušených i tekutých výrobků z chilli papriček. Jejich primární činnost je především velkododavatelství chilli papriček pro firmy, které je následně zpracovávají. Papričky vykupují přímo od pěstitelů z celého světa po celý rok, a tudíž je zajištěna neustálá dostupnost chilli papriček. Prioritou Chilli Doctor […]

Před konzultací
−23 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

POPIS

Společnost Chilli Doctor je dodavatelem všech druhů sušených i tekutých výrobků z chilli papriček. Jejich primární činnost je především velkododavatelství chilli papriček pro firmy, které je následně zpracovávají. Papričky vykupují přímo od pěstitelů z celého světa po celý rok, a tudíž je zajištěna neustálá dostupnost chilli papriček. Prioritou Chilli Doctor je kvalita papriček, jejich co nejkratší možná dodací lhůta a maximální trvanlivost.

Chilli mash z jedné z nejpálivějších chilli papriček světa Bhut Jolokia (někdy známá jako Naga Jolokia). Lahvička obsahuje 100 ml chilli mashe se sytě červenou barvou, který obsahuje semínka chilli papriček a sůl. Mash vzniká rozdrcením čerstvých chilli papriček odrůdy Bhut Jolokia (Naga Jolokia) společně se solí. Tato směs se pak nechá několik měsíců kvasit. Vznikne chilli mash s pálivostí 120 000 SHU, který se výborně hodí pro doostřování pokrmů, k přípravě omáček, sals nebo dipů. Chilli paprička Bhut Jolokia s pálivostí 1 041 4217 je známá tím, že snižuje teplotu organismu a tím chrání tělo ve vedrech a také tím, že se z ní vyrábí velmi účinné pepřové spreje. Tekuté chilli mash je v České republice žhavou novinkou. Vyzkoušejte tento unikátní produkt z chilli nebo darujte opravdu originální dárek, který potěší všechny milovníky pálivých specialit.

SPECIFIKACE

Složení: chilli papričky Bhut Jolokia (Naga Jolokia), sůl (14-17 %) 

Stupeň pálivosti: star2 star2 star star star (120 000 SHU)

Objem: 100 ml

Země původu: USA

Vhodné k: ochucení pokrmů, do omáček, sals, dipů

praktické rady

Co je to MASH?  

Mash vznikne rozdrcením čerstvých chilli papriček společně se solí. Tato směs se nechá 2 až 6 měsíců fermentovat (kvasit). Výtažek z kůže, semínek a dužiny chilli papriček poskytne mashi intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace. Kromě chilli papriček, soli a octa neobsahuje mash žádné jiné látky ani konzervanty. Mash se používá k přípravě omáček, dipů, sals a k ochucení pokrmů. 

Druh papričky Stupeň pálivosti [SHU]
Jalapeño 5 000
Chipotle 7 500
Serrano 20 000
Cayenne 45 000
Tabasco 50 000
O hubnutí ve Světě zdraví jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život