Sdílej se svými přáteli...

Chilli mash Trinidad Scorpion se semínky 100 ml

Do obchodu Katalogové číslo: chefshop-7732 Popis Popis POPIS Chilli mash z jedné z nejpálivějších chilli papriček světa Trinidad Scorpion Moruga, která je zapsána v Guinessově knize rekordů. Lahvička obsahuje 100 ml chilli mashe se sytě červenou barvou, který obsahuje semínka chilli papriček a sůl. Mash vzniká rozdrcením čerstvých chilli papriček odrůdy Trinidad Scorpion společně se solí. Tato […]

Před konzultací
−27 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

POPIS

Chilli mash z jedné z nejpálivějších chilli papriček světa Trinidad Scorpion Moruga, která je zapsána v Guinessově knize rekordů. Lahvička obsahuje 100 ml chilli mashe se sytě červenou barvou, který obsahuje semínka chilli papriček a sůl. Mash vzniká rozdrcením čerstvých chilli papriček odrůdy Trinidad Scorpion společně se solí. Tato směs se pak nechá několik měsíců kvasit. Vznikne chilli mash s pálivostí 250 000 SHU, který se výborně hodí pro doostřování pokrmů, k přípravě omáček, sals nebo dipů.

Chilli paprička Trinidad Scorpion pochází z oblasti Moruga na ostrově Trinidad. Její pálivost dosahuje neuvěřitelných 2 009 231 SHU. Tekuté chilli mash je v České republice žhavou novinkou. Vyzkoušejte tento unikátní produkt z chilli nebo darujte opravdu originální dárek, který potěší všechny milovníky pálivých specialit.

SPECIFIKACE

Složení: chilli papričky Trinidad Scorpion Moruga, sůl (12-16 %) 

Stupeň pálivosti: star2 star2 star2 star star (250 000 SHU)

Objem: 100 ml

Země původu: Peru

Vhodné k: ochucení pokrmů, do omáček, sals, dipů

NUTRIČNÍ A ENERGETICKÉ HODNOTY

(Údaje pro 100 ml)

Kalorie: 162 kJ / 38 kcal

Tuky: 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: < 0,01 g 

Sacharidy: 6,4 g z toho cukry: 4,7 g

Bílkoviny: 1,7 g

Soli: 11,6 g

PRAKTICKÉ RADY

Co je to MASH?  

Mash vznikne rozdrcením čerstvých chilli papriček společně se solí. Tato směs se nechá 2 až 6 měsíců fermentovat (kvasit). Výtažek z kůže, semínek a dužiny chilli papriček poskytne mashi intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace. Kromě chilli papriček, soli a octa neobsahuje mash žádné jiné látky ani konzervanty. Mash se používá k přípravě omáček, dipů, sals a k ochucení pokrmů. 

O hubnutí ve Světě zdraví jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život
Druh papričky Stupeň pálivosti [SHU]
Jalapeño 5 000
Chipotle 7 500
Serrano 20 000
Cayenne 45 000
Tabasco 50 000
Habañero 350 000