Sdílej se svými přáteli...

Set dvojitých vidliček na mořské plody De Buyer 4 ks

Do obchodu Katalogové číslo: chefshop-4687.00CHEF Popis Popis POPIS Set vidliček na mořské plody od výrobce De Buyer obsahuje 4 servírovací vidličky pomocí, kterých snadno oddělíte maso měkkýšů nebo korýšů z jejich stránek, bez porušení masa. Z jedné strany mají vidličky menší hroty a z druhé větší hroty. Vidličky jsou ergonomicky tvarované pro pohodlný úchop. Tyto speciální […]

Před konzultací
−6 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč
CZ_domycky

POPIS

Set vidliček na mořské plody od výrobce De Buyer obsahuje 4 servírovací vidličky pomocí, kterých snadno oddělíte maso měkkýšů nebo korýšů z jejich stránek, bez porušení masa. Z jedné strany mají vidličky menší hroty a z druhé větší hroty. Vidličky jsou ergonomicky tvarované pro pohodlný úchop. Tyto speciální vidličky jsu ideální na servírování krabů, humrů, langust.

Vidličky jsou vyrobeny z nerezové oceli, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě, snadno se udržuje a čistí. Jsou vhodné do myčky na nádobí. Délka vidliček je 21 cm.

SPECIFIKACE

Balení obsahuje:

4 x vidlička na mořské plody

Délka: 21 cm

Šířka: 1,8 cm

Hmotnost: 18 g

Materiál: nerezová ocel

Barva: stříbrná

VÝHODY A NEVÝHODY

plus

Vidličky na mořské plody jsou vyrobeny z nerezové oceli, která je odolná proti korozi, hygienická, nechytá pachy ani chutě.

Snadná údržba a čištění.

Set obsahuje 4 servírovací vidličky.

Vidličky jsou dvojité – z jedné strany mají malé hroty a z druhé strany velké hroty.

Ergonomicky tvarované pro pohodlný úchop.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné do myčky: Ano

 

HUMR S BYLINKOVÝM MÁSLEM

HUMR S BYLINKOVÝM MÁSLEM

Ingredience

1 humr(cca 1 kg), lístky kopru, lichořešnice a výhonky hrášku na ozdobení, toust z bílého chleba k podávání

Na bylinkové máslo

1 lžíce nasekané pažitky, 1 lžíce nasekané hladkolisté petrželky, 1 lžíce nasekaného estragonu, 1 lžíce nasekaného kopru, 1 lžíce olivového oleje, 1/2 bio citronu (jemně nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva), 2 stroužky česneku (posekané), 125 g změklého másla, sůl, kajenský pepř

Postup

1. Humra usmrťte (nejlépe ho vhoďte do vroucí vody v hrnci po hlavě, přiklopte pokličkou a chvíli vařte než zoranžoví). Špičku nože postavte na linku, kterou má humr na hlavě, ostří nože směřujte k hlavě. Nůž zabodněte (chce to opravdu sílu!), prořízněte hlavu a přepulte ji. Nůž otočte a prořízněte i ocas na dvě části. 

2. Bylinky rozmixujte s olejem, přidejte citronovou šťávu i kůru a česnek, vše zašlehejte do másla, osolte, opepřete, zabalte a dejte chladit.

3. Odlomte celá klepeta a nalomte je v kloubech tak, aby se do nich při pečení dostalo máslo. 

4. Klepeto nalomte – nejlépe to jde tupou stranou nože – několikrát do něj silně klepněte. Můžete ho ale i naštípnou kleštěmi nebo si pomoci kladívkem či paličkou. 

5. Rozklepněte ramínka, která nesou klepeta, nejlépe to půjde pomocí nože a kladívka. Nůž položte ostřím na ramínko a klepněte, nemusíte ho úplně přepůlit, stačí jen otevřít. 

6. Troubu předehřejte na 185 °C. Máslo vyndejte z lednice nebo z mrazáku a část nakrájejte na silnější plátky. 

7. Klepeta i poloviny humra řezem vzhůru dejte do pekáčku. Máslo rozložte nahoru. Dejte na 10 minut péct. Přendejte na talíř, přelijte zbylým rozpuštěným máslem a ozdobte bylinkami. 

Podávejte s bílým pečivem.

Zdroj receptu a obrázku k receptu: www.apetitonline.cz

CO DÁL?

Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.

Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na ostatní produkty značky De Buyer nebo na podobné produkty dalších značek.

O hubnutí ve Světě zdraví jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život