Sdílej se svými přáteli...

Bezlepková pizza

Doba přípravy: 45 minut
Obtížnost: střední
Druh: večeře

Poradíme Vám, jak rychle a chutně připravit bezlepkovou pizzu jak pro lidi s celiakií, tak i pro ty, kteří touto nemocí netrpí.

Před konzultací
−9 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

Postup:

Nejprve si připravíme kvásek z čerstvého droždí, trochy cukru a jednoho deci teplé vody. Mezitím co nám bude kvásek kynout, smícháme mouku se solí, olejem a zbytkem vody. Nakonec přidáme kvásek a opět necháme kynout pod utěrkou.

Poté si nadrobno nakrájíme cibule a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme rajčata, prolisovaný česnek a koření. Vykynuté těsto dáme na plech pokrytý pečícím papírem a potřeme připravenou rajčatovou salsou. Mozarellu nakrájíme na tenká kolečka a poklademe na pizzu. Nakonec posypeme tvrdým strouhaným sýrem. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C

Počet porcí: 4

Ingredience:

  • 200 ml vody;
  • ½ čerstvého droždí;
  • 200g kukuřičné mouky;
  • 100g cizrnové mouky;
  • 30 ml slunečnicového oleje;
  • 1 lžičku soli;
  • 2 ks velké cibule;
  • 6 ks středně velkých rajčat;
  • Špetka majoránky;
  • Tymián;
  • Oregano;
  • Bazalka;
  • 3 ks stroužky česneku;
  • Mletý černý pepř;
  • Malá lžička soli;
  • 1 ks mozarella;
  • Tvrdý sýr dle potřeby;
  • Kapka olivového oleje

 

Na nic nečekejte. Objednejte se do Světa zdraví dnes za akční cenu 200 Kč.
Běžná cena za konzultaci je 600 Kč. Udělejte první krok již dnes!
Chci konečně zhubnout
O hubnutí v NUTRIADAPT jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život