Bylinková kuřecí prsíčka

Postup:

Nejprve si kuřecí prsíčka opláchneme pod tekoucí vodou a jemně poklepeme. Dále je z obou stran potřeme olivovým olejem, pokapeme citrónovou šťávou a obalíme v bylinkové směsi. Takto upravené maso vložíme na rozpálenou pánev a osmažíme na mírném plameni z každé strany po dobu asi pěti minut. Jelikož jsou prsíčka předem potřená olejem, nemusíme už pod ně na pánev přidávat olej na smažení. Jídlo je rychlé, šťavnaté a podáváme s vařenou rýží.

Počet porcí: 1

Ingredience

  • 100g kuřecích prsíček
  • 1 kávová lžíčka olivového oleje
  • 1 lžíce citrónové štávy
  • bylinky- tymián, bazalka a oregano
  • půl šálku rýže Natural