Sdílej se svými přáteli...

Pečená mozarella

Doba přípravy: 20 minut
Druh: Večeře

Málokdo ví, že pravá mozzarella se vyrábí z buvolího mléka. Avšak nám na tento recept klidně postačí i ta vyráběná z kravského.

Před konzultací
−4 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

Postup:

Lískové ořechy nasekáme ostrým nožem nadrobno. V menším hrnku přivedeme k varu vodu a vroucí vodou spaříme rajčata. Oloupeme z rajčat slupku a rozkrájíme je na osminy. Kuličky sýra mozarella (v 250 gramovém balení by měly být asi čtyři) rozkrojíme na poloviny. Předehřejeme si troubu na 200 °C. Připravíme si čtyři talířky, na které rozprostřeme omyté listy rukoly. Na rukolu potom rozmístíme osminky rajčat. Do menšího pekáčku rozdělíme poloviny kuliček mozarelly. Necháme sýr 10 minut zapékat a potom vyndáme z trouby. Ještě teplou zapečenou mozarellu přendáme na jednotlivé talířky, zasypeme nasekanými oříšky, lehce osolíme, zakapeme olivovým olejem a podáváme.

Počet porcí: 4

 Ingredience

  • 250 g Sýr Mozzarella
  • 6 ks Rajčata
  • 250 g Rukola
  • 2 lžíce Olej olivový
  • 150 g Ořechy lískové
  • 2 ks špetka Sůl
Na nic nečekejte. Objednejte se do Světa zdraví dnes za akční cenu 200 Kč.
Běžná cena za konzultaci je 600 Kč. Udělejte první krok již dnes!
Chci konečně zhubnout
O hubnutí v NUTRIADAPT jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život