Sdílej se svými přáteli...

Vepřové na houbách

Doba přípravy: 75 minut
Druh: Oběd

A máme tu pro Vás další rychlý recept, na kterém si smlsnou všichni, co mají rádi houby a maso k nim.

Před konzultací
−15 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

Postup:

Sušené houby si předem namočíme do vody, aby změkly. Očištěné plátky vepřového masa naklepeme a posypeme špetkou soli a pepře. V hrnci si rozpálíme olej a vložíme na něj vepřové plátky. Po chvíli je otočíme, aby byly stejně opražené z obou stran. Přelijeme je horkým masovým vývarem, minimálně 250 mililitry. Množství ovšem volíme podle toho, kolik chceme mít nakonec omáčky. Musíme počítat s tím, že se část vývaru také vyvaří. Maso dusíme a přidáme k němu namočené houby. Jakmile je maso úplně měkké, vyjmeme ho z hrnce a odložíme stranou. Výpek z vepřového masa zahustíme moukou a podle chuti osolíme a opepříme. Necháme omáčku chvíli prohřát a nakonec do ní ještě na chvíli opět vložíme vepřové maso. Podáváme teplé nejlépe s bramborovou kaší.

Počet porcí: 4

Ingredience

  • 600 g Vepřové maso na plátky
  • 100 g Houby sušené
  • 4 ks špetka Sůl
  • 4 ks špetka Pepř černý mletý
  • 1 ks polévková lžíce Mouka polohrubá
  • 2 ks polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 250 ml Vývar masový
  • 250 ml Voda pitná
Na nic nečekejte. Objednejte se do Světa zdraví dnes za akční cenu 200 Kč.
Běžná cena za konzultaci je 600 Kč. Udělejte první krok již dnes!
Chci konečně zhubnout
O hubnutí ve Světě zdraví jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život