Sdílej se svými přáteli...

Zapečený lilek

Doba přípravy: 65 minut
Druh: Večeře, Příloha

Zapečený lilek s rajčaty nám může postačit jako celé jídlo a nebo ho můžeme servírovat jako přílohu k masu.

Před konzultací
−11 kg

Analýza vašeho těla na certifikovaném přístroji


Vzorový jídelníček pro kontrolu vaší ideální váhy


60 minut s nutričním specialistou


Chci vědět více!
Dnes za akční cenu 200 Kč
Původní cena konzultace: 600 Kč

Postup:

Lilek pokrájíme na velmi malé plátky, asi půl cm široké. Připravené pečivo rozmixujeme. Bazalku nakrájíme na drobno, česnek prolisujeme a smícháme s pečivem do jedné směsi. Dále si nakrájíme rajčata na plátky. Lilek osušíme a zbavíme přebytečné vody. Pokládáme jej na plech a na něj dáváme kolečka rajčete. Zeleninu osolíme, opepříme a posypeme směsí z bylinek a rozmixovaného pečiva, kterou jsme si vytvořili předtím. Pokapeme olivovým olejem a v předehřáté troubě pečeme asi na 200 stupňů Celsia. Po 45 minutách vyndáme. Podáváme nejlépe jako přílohu k masu nebo jako studený pokrm.

Počet porcí: 2

Ingredience

  • 1 ks lilku
  • 3 ks rajčat
  • 3 ks housek/rohlíků
  • česnek 2 stroužky – podle chuti
  • čerstvá bazalka
  • olivový olej
  • může být i troška sýru

Na nic nečekejte. Objednejte se do Světa zdraví dnes za akční cenu 200 Kč.
Běžná cena za konzultaci je 600 Kč. Udělejte první krok již dnes!
Chci konečně zhubnout
O hubnutí v NUTRIADAPT jste mohli slyšet v těchto médiích: E15.cz Blesk Katka Cosmopolitan ProŽeny.cz Lidové noviny Rytmus Života Nova ČT1 Žena a život