Mikroskopie krve: Hledání skrytých příčin zdravotních potíží

Obrázek celkového stavu organismu

Velmi dobrou pomocí může mikroskopie krve být například v případě, že trpíte únavou a přitom k tomu nevede žádný vnější důvod v podobě náročné fyzické či psychické práce apod. Podobně dokážou velice potrápit také chronické kožní problémy v podobě lupénky nebo ekzémů. Ani opakující se mykózy, kvasinkové infekce nebo plísně na pohodě člověku rozhodně nepřidají a přitom se velice těžko hledá cesta jak se jich zbavit, zvláště pokud se pravidelně opakují.

S pomocí krevního vyšetření také můžete snáze najít recept, jak se zbavit alergie, jak účinněji bojovat s nadváhou, ale i s řadou dalších zdravotních obtíží. Zkrátka stav krve velmi dobře vypovídá o celkovém stavu našeho organismu. Nejde jenom o tlumení příznaků nějaké nemoci, což běžně provádějí lékaři, ale o hledání skutečné a mnohdy skryté příčiny vašich obtíží.

Můžete se i úplně zbavit problémů

Recept je tedy velice jednoduchý. Odborníci prozkoumají vaši krev do těch nejmenších detailů a na základě jejich odborných doporučení získáte návod k tomu, jak efektivně zlepšit svůj zdravotní stav. Jdete přitom rovnou k jádru věci, nejde o pouhé tápání a zkoušení: Vaše krev je odrazem vašeho organismu.

Pokud doporučení týkající se zdravotního stavu a změny životního stylu budete akceptovat a řídit se podle nich, projeví se to. Je docela dobře možné, že se některých problémů zbavíte úplně.

Vynikající nástroj pro prevenci

Co vás v případě mikroskopie krve vlastně čeká? Na počátku je samozřejmě odběr krve. Kapka vaší krve následně putuje na mikroskopické vyšetření. Analýza pomocí mikroskopu ukáže, jaké potíže má váš organismus. Díky této analýze můžete nejenom léčit stávající onemocnění, ale dokonce také předcházet závažným chorobám, které vám hrozí.

Výhodou je, že jde o skutečně nenáročné vyšetření, jež může absolvovat naprosto každý. Mikroskopie krve je zároveň vynikajícím nástrojem určeným pro prevenci.

Zjistíte okysličení, přítomnost bakterií i dehydrataci

Na jaké otázky vám mikroskopie krve odpoví? Například se dozvíte, zda vaše červené krvinky opravdu dobře vážou kyslík a zda je tedy vaše krev a tělo dostatečně okysličená.

Analýza odpoví i na otázku, zda se ve vaší krvi nevyskytují nějací parazité nebo bakterie. Ty mají negativní vliv na imunitu člověka. Mohou se do krve dostat při infekci, chirurgické operaci nebo s cizími tělesy v žilách a tepnách.

Dozvíte se, není-li vaše tělo dehydrované, netrpí-li nedostatkem vody. Pokud ano, pak to má špatný vliv na krevní tlak. Srdce je více zatěžováno, také můžete pociťovat únavu, nesoustředěnost, apatii, to vše může vést až k poruše vědomí.

Odhalíte překyselení, přetíženost jater a ledvin i těžké kovy

Za další se ukáže i skutečnost, nejste-li překyselení. Právě překyselení působí řadu zdravotních problémů, zejména těch chronických a zánětlivých procesů. Také podporuje rakovinu a rizika srdečně-cévních onemocnění.

Rovněž proces odhalí, nejsou-li vaše ledviny a játra přetížen zpracováním metabolického odpadu, neodchází-li vám z těla nestrávené bílkoviny. Přílišná zaneprázdněnost jater, ledvin a sleziny může znamenat únavu, nespavost, je zárodkem chorob.

Uvidíte, zda v krvi nemáte plísně působící chronické bolesti hlavy a únavu, kožní potíže, alergie. Odhalíte, zda vaše krev neobsahuje karcinogenní těžké kovy, jakou sílu má váš krevní oběh i jak se vám vstřebávají živiny ve střevech. Dozvíte se o svém těle maximum, proto lze vyšetření doporučit.