Rychlá dieta

Máte již dost zbytečných diet, které nefungují a jo-jo efekt se vrátí během několika dní? Mnoho diet je pro naše zdraví naopak velmi škodlivých a výsledek, který požadujeme, je nemožný. Přitom je hubnutí velmi jednoduché a shodit kilogramy může každý již během jednoho týdne. Rychlá dieta na týden Vám tak umožní vytvarovat tělo do plavek i týden před dovolenou a to bez škodlivého vlivu na zdraví.

Kouzlo tkví v kaloriích

Zamyslete se někdy nad tím, kolik jídla denně sníte a kolik je to asi kalorií. Svůj denní příjem pak srovnejte s výdejem, tedy s pohybem během daného dne. Říkáte si, že Vám musí více energie zbýt, než spálíte? Má to tak většina lidí z naší populace, a proto jdou buď kila nahoru nebo se nás drží, jako přišité.

Rychlá dieta je ale úplně jednoduchou a expresní pomocí, která Vás dostane do formy. Pomůže zbavit se pár přebytečných centimetrů přes bříško a srovná zažívání.

Stanovte si pár základních bodů, které je nutno dodržovat přesně týden a ty pak rozhodně neporušujte. Základem celé diety je dostatek spánku. Ráno pak začněte zdravou snídaní pro nastartování metabolismu a během celého dne vypijte klidně až tři litry tekutin. Celý týden se budeme snažit snížit kalorie na minimum.

Postup diety

Po ránu můžeme začít den celozrnným rohlíkem a kávou. Do oběda bychom měli pít a přijímat co nejvíce tekutin, samozřejmě nejlépe neperlivé a neslazené nápoje. K obědu si můžeme dát 120 gramů kvalitní šunky nebo 100 gramů 20% tvrdého sýra a k tomu okurku. Do večeře je třeba opět pít mnoho tekutin. K večeři je vhodná opět šunka, nebo tuňák s okurkovým salátem či paprikou. V případě hladu lze zakousnout jakoukoliv jinou zeleninu. Pro maximální výsledný efekt bychom měli dopoledne nebo odpoledne zapojit do plánu i pohyb.

Tato rychlá dieta rozhodně není jednoduchá, ale rychlé efektivní hubnutí a skvělý pocit Vás jistě nakopnou pokračovat v ní celý týden. Naše dieta na hubnutí nabízí výsledek již po dvou dnech. Maximální snížení kalorií na den, ale přesto pravidelná konzumace potravin, působí na spalování tuků jako zásobních látek našeho těla. Rychlá dieta tak nabízí velmi expresní a komplexní řešení. Měli bychom ale absolutně dbát na uvedené body a nepřesahovat dobu jednoho týdne. V případě zdravotních potíží je třeba ji ihned vyloučit.