Tajemství úspěšného hubnutí hrou

Počet lidí s nadváhou či obezitou bohužel v Česku roste raketovou rychlostí. Ještě na konci minulého století to bylo jen několik málo procent lidí, bohužel poslední roky ukazují, že jsme již dávno překročili hranici 50%. Současné odhady hovoří až o 58 % lidí. Zdravotní rizika jsou asi každému jasná, nemluvě o zkracujícím se životě. Podívejme se však na novinku v oblasti hubnutí, která změnila život stovkám lidí a stejně tak jej může změnit i Vám.

Zkušenosti

Hubnutí hrou je úplně nový projekt od Lucie Matějíčkové, která přišla s revoluční myšlenkou redukce hmotnosti. Sama autorka si vyzkoušela, jak je v dnešní době obtížné shodit nadbytečné kilogramy. Má za sebou hubnoucí procesy pomocí pilulek, diet a speciálních metod. Sama poukazuje na to, že takto vyhodila až několik desítek tisíc korun. Úbytek tuku byl však minimální a ještě se vrátil známý jo-jo efekt.

Za tu dobu ale získala mnoho praxe, a tak začala vytvářet svůj hubnoucí program. Vyzkoušela jej nejdříve skrze sdílení znalostí s kamarádkami a právě i na nich ho pak v testovací fázi podrobila zkoučce. Po několika letech zjistila, že tajemství na účinné hubnutí odhalila a rozhodla se s ním podělit i s veřejností.

Motivace a chuť

Hubnutí je pro ženy velmi náročné. Po mnoha špatných zkušenostech a postupech často proces vzdají, ztratí motivaci a chuť. I tímto postupem si autorka prošla, a tak svou empatií a porozuměním dává ženám naději v omto novém projektu. Ten se odráží na samotných zkušenostech Lucie, ale hlavně na porozumění vlastnímu tělu a celkových pochodech našeho organismu. Jenom tak lze pochopit, jak shodit nadbytečné kilogramy a cítit se skvěle.

Hubnutí hrou je založeno na sérii videokurzů, na kterých sama autorka vše důkladně vysvětluje. Vstoupením do klubu můžete zdarma získat e-book s názvem 10 největších mýtů, anebo co doopravdy nefunguje. Ve video-tréninku se pak následně dozvíte informace o jo-jo efektu, pochopíte, proč a jak funguje, budou Vám popsány nejlepší metody efektivního hubnutí a naučíte se, jak správně zhubnout a čemu se vyvarovat.

Úspěch

Autorka má za sebou již stovky spokojených klientů, kteří sami na internetu potvrzují výbornou zkušenost s tímto programem. Přesvědčte se i Vy a zbavte se již konečně nadbytečných kilogramů.