Jáhlové rizoto

Postup:

Jáhly uvaříme dle návodu na zakoupeném balíčku. Mezitím si na pánvi rozehřejeme olej a dozlatova osmažíme na drobno nakrájenou cibulku. Přidáme na malé nudličky nakrájené kuřecí maso, které chvíli na pánvi restujeme a pak pod pokličkou podusíme. Zhruba po deseti minutách přidáme zeleninu a ještě dusíme, dokud není úplně měkká. Hotovou směs smícháme s uvařenými jáhlami a lžičkou červené papriky. Nakonec rizoto dochutíme dle potřeby solí a pepřem a posypeme nastrouhaným sýrem.

Počet porcí: 2

Ingredience

  • šálek jáhel
  • 80g kuřecího masa
  • 1 malá cibule
  • miska čerstvé syrové nebo mražené zeleniny
  • špetka soli a pepře
  • 1 kávová lžička sladké červené papriky
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • hrst sýra na posypání